понеділок, 18 червня 2007 13:20

Лапорта: "Барселоні потрібна "свіжа кров"

Президент каталонської "Барселони" Хоан Лапорта в інтерв"ю TV3 повідомив, що синьо-гранатовим необхідне вдумливе оновлення складу. Проте, Лапорта дав зрозуміти, що позиції лідерів команди і головного тренера "Барси" Франка Райкарда як і раніше міцні, повідомляє Спортс.Ру.

- Нам потрібно повернути самовіддачу і професіоналізм переможних сезонів. "Барселоні" потрібна свіжа кров. З іншого боку, нинішній склад успішно виступав протягом декількох років, тому до цього питання треба підійти з холодною головою. Райкард залишиться біля керма команди, ми розраховуємо на нього, – заявив Лапорта.

Лапорта відзначив, що клуб не має наміру розлучатися з лідерами "Барси" Роналдіньйо і Самуелем Ето"О, й побічно підтвердив інтерес до капітана "Арсеналу" Тьєррі Анрі: "Ми хочемо, щоб Роналдіньйо та Самуель грали за нас в наступному сезоні. Що стосується Анрі, то нам необхідне посилення, а імена й так у всіх на слуху".

"Барселона" не змогла завоювати третій поспіль чемпіонський титул в Іспанії, не дивлячись на перемогу з великим рахунком в останньому турі над "Настіком" - 5:1.

Зараз ви читаєте новину «Лапорта: "Барселоні потрібна "свіжа кров"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі