вівторок, 12 травня 2020 12:58

Лапорта хоче повернути Ґвардіолу в "Барселону"

Лапорта хоче повернути Ґвардіолу в "Барселону"
Хосеп Ґвардіола 4 роки очолював "Барселону". Фото: Reuters

Іспанський тренер Хосеп Ґвардіола може повернутися працювати в "Барселону".

Експрезидент клубу Жоан Лапорта оголосив про свої плани у разі обрання очільником Барселони на виборах 2021 року. В разі свого обрання функціонер хоче повернути Ґвардіолу в клуб.

"Я працюю над поверненням у "Барселону" та хвилююся в очікуванні виборів. Із нетерпінням чекаю на продовження своєї роботи в клубі – ми повинні змінити ситуацію та підписати гравців, які залишаться в "Барсі" на кілька років. Останнім часом клуб переживає не надто вдалі часи – хочу це змінити.

Також я дуже хотів би повернути Гвардіолу, але наразі він очолює "Манчестер Сіті". Хосеп повинен визначитися. Він є орієнтиром для "Барселони", багато хто хотів би знову бачити його в нашому клубі. Я поговорю з ним – думаю, що він повинен очолити команду 2021 року", – цитує Лапорту Marca.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченку варто піти до "Арсенала" чи "Ювентуса"

Вибори президента "Барселони" відбудуться 2021 року. Саме в цей час завершується контракт Ґвардіоли з "Ман Сіті", Жоан Лапорта був очільником каталонського клубу з 2003-го по 2010 рік. За цей період "блаугранас" здобули 12 трофеїв, зокрема 4 чемпіонських титули та 2 кубки Ліги чемпіонів. Саме в цей період клуб очолював Ґвардіола.

Зараз ви читаєте новину «Лапорта хоче повернути Ґвардіолу в "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі