вівторок, 13 березня 2007 14:54

Лампард дав "Челсі" строк до кінця березня

 

Півзахисник "Челсі" Френк Лампард, 28 років, заявив своєму клубу, що хоче переглянути контракт до кінця березня, повідомляє SkySports.

Лампард дав "Челсі" час до кінця місяця, щоб укласти нову угоду. В іншому разі він викупить два роки, що залишились йому за контрактом, за 8 мільйонів фунтів.

Правила ФІФА дозволяють йому зробити такий крок та стати вільним агентом вже влітку. Лампард погрожує піти з клубу та нагадує керівництву, що від претендентів на нього не буде відбою. Ті ж "Барселона", "Реал" та "Інтер" зацікавлені в запрошенні півзахисника.

Лампард хоче укласти п"ятирічний контракт, умови якого будуть рівними з контрактами Міхаеля Баллака та Андрія Шевченка, яким платять 130 тисяч фунтів на тиждень. Англійський півзахисник хоче залишитися в "Челсі", але незадоволений тим, що Пітер Кеньйон, генеральний директор клубу, не контактував з його агентом більше, ніж 3 тижні.



Зараз ви читаєте новину «Лампард дав "Челсі" строк до кінця березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі