понеділок, 28 травня 2012 17:10

Квитковий спекулянт Геращенко звільнений з посади генсека НОК

Квитковий спекулянт Геращенко звільнений з посади генсека НОК
НОК показав Володимиру Геращенку червону картку. Фото: trust.ua

Генеральний секретар Національного олімпійського комітету Володимир Геращенко склав свої повноваження у зв'язку зі скандалом навколо квитків на Олімпіаду-2012. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на прес-службу НОК України.

Повідомляється також, що 25 травня відбулося засідання юридичної комісії Національного олімпійського комітету, яка розробила рекомендації виконавчому комітету НОК України щодо принципів створення комісії з розслідування ситуації і внесла кандидатури до її складу.

В той же день президентом НОК Сергієм Бубкою було скликано позачергове засідання виконкому НОК. За підсумками засідання був затверджений поіменний склад спеціальної комісії, до якої увійшли представники Київського національного університету ім.Тараса Шевченка та Спілки адвокатів України.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Геращенко, ймовірно, мав намір продати на "чорному ринку" квитки на Олімпійські ігри 2012 року в Лондоні. Він нібито заявив в одному з лондонських готелів журналісту, який представилася перекупником, що поширює квитки серед українських вболівальників, тренерів та офіційних осіб, проте потім у нього має залишитися ще до ста квитків, які він має намір продати.

Сам чиновник згодом заявив, що ніколи не планував продавати квитки у Великобританії.

Зараз ви читаєте новину «Квитковий спекулянт Геращенко звільнений з посади генсека НОК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі