середа, 03 грудня 2008 18:50

Квитки на Олімпіаду-2014 в Сочі можна виграти в лотерею

Оргкомітет "Сочі 2014" в 2009 році планує заснувати Національну лотерею "Сочі 2014", яка не носитиме комерційного характеру.

"Чесно кажучи, говорити про лотерею як про факт, що відбувся, ще рано, - зізнався президент Оргкомітету "Сочі 2014" Дмитро Чернишенко агентству "Весь спорт". - Найближчим часом ми чекаємо рішення Міжнародного олімпійського комітету про можливість використання лотереї при просуванні бренду "Сочі 2014".

Хочу підкреслити, що цей проект, якщо він відбудеться, носитиме спочатку некомерційний характер. Тобто, лотерея буде безпрограшна - навідміну, скажімо, від "Держлото", організованого недавно з метою отримання коштів для будівництва спортивної інфраструктури. Ми плануємо використовувати лотерею для залучення як можна більшої кількості уболівальників, як канал розповсюдження ліцензійної ексклюзивної продукції, а також квитків на олімпійські змагання.

Вже зараз очевидно, що задовольнити весь попит навряд чи вийде. При цьому потрібно знайти справедливий механізм розподілу квитків. Лотерея повинна стати одним з них".

gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Квитки на Олімпіаду-2014 в Сочі можна виграти в лотерею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі