середа, 08 серпня 2007 17:11

Квитки на матч Україна - Італія будуть доступні в Інтернеті

Українські вболівальники зможуть придбати квитки на найближчий матч національної збірної проти чемпіонів світу – італійців – за допомогою Інтернету, інформує сайт ФФУ.

Про це заявив віце-президент ФФУ Володимир Лашкул на сьогоднішньому брифінгу в Будинку футболу. Також він повідомив про деякі особливості організації зустрічі команд Олега Блохіна та Роберто Донадоні, що відбудеться в Києві 12 вересня.

- Федерація футболу України опрацювала декілька варіантів цінової політики для матчу нашої команди проти італійців, – розповів віце-президент ФФУ. – Зокрема серед інших пропозицій розглядається наступний діапазон цін – від 10 до 500 гривень. Щоправда, по 500 гривень – лише у два центральні сектори, ще у два – по 400. Більша ж частина перепусток на стадіон коштуватиме 30 та 50 гривень. Звісно, ця схема не остаточна: ФФУ чекатиме на відгуки преси та вболівальників. До речі, велика кількість квитків буде розпродана через регіональні федерації футболу, а також за допомогою Інтернету. Спеціальна веб-сторінка почне функціонування вже за тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на матч Україна - Італія будуть доступні в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі