пʼятниця, 22 квітня 2011 13:33

Квитки на матч "Динамо" - "Шахтар" будуть удвічі дорожче звичайних

Квитки на матч "Динамо" - "Шахтар" будуть удвічі дорожче звичайних

1 травня в Києві на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського відбудеться зустріч 26-го туру чемпіонату України "Динамо" - "Шахтар". Початок о 17.30, трансляція на каналі "1+1".

Квитки на цей матч в каси надійдуть в найближчий понеділок, 25 квітня. У порівнянні з рядовими матчами чемпіонату України, ціни на квитки на цю гру піднімуть у два рази. Якщо раніше вони продавалися по 30, 40 і 50 гривень, то тепер квитки будуть коштувати від 60 до 100 гривень.

За регламентом кияни повинні надати для вболівальників "Шахтаря" 5% квитків, а це близько 840 місць в одному з кутових секторів динамівської арени. Але в столичному клубі занадто скрупульозно до цього питання вирішили не підходити: для донецьких фанатів виділили цілий сектор - 1000 квитків.

Також було прийнято рішення продавати не більше трьох квитків в одні руки. Усього стадіон "Динамо" на цьому матчі зможе прийняти близько 17 000 уболівальників.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на матч "Динамо" - "Шахтар" будуть удвічі дорожче звичайних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі