середа, 18 вересня 2019 14:26

Квартет Asturia виконає гімн Ліги Європи перед матчем "Динамо" - "Мальме"

Квартет Asturia виконає гімн Ліги Європи перед матчем "Динамо" - "Мальме"
Астурія виступала перед фіналом ліги чемпіонів

Український квартет ASTURIA, який виконував гімн Ліги чемпіонів перед цьогорічним фіналом Ліги чемпіонів у Мадриді, продемонструє свою творчість під час проведення матчу "Динамо" - "Мальме".

Під час виходу команд на поле українки зіграють гімн Ліги Європи, а в перерві гри свою фірмову композицію "Шторм" Антоніо Вівальді.

"Спеціально для матчу "Динамо" - "Мальме" ми зробили власне аранжування гімну Ліги Європи, - розповіла учасниця квартету ASTURIA Мирослава Цибка. – Це наша спільна ініціатива з "Динамо", яка отримала позитивні відгуки від УЄФА. Ми вдячні клубу за можливість таким чином підтримати команду на НСК "Олімпійський" перед багатотисячною аудиторією вболівальників і фанів "Динамо". Для нас, киянок, це окрема дуже емоційна і творча історія, адже більшість наших виступів проходять в Європі, а не в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс жалкує, що не відправив Хацкевича у відставку раніше

Електронний струнний квартет ASTURIA – це сучасний струнний проект із унікальною шоу-програмою. Тембри сучасних електроінструментів, яскраві сценічні костюми та експресивне виконання перетворюють виступ ASTURIA у видовищний музичний спектакль, а авторські обробки відомих творів вражають своїм новим оригінальним звучанням.

Зараз ви читаєте новину «Квартет Asturia виконає гімн Ліги Європи перед матчем "Динамо" - "Мальме"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі