вівторок, 30 жовтня 2007 15:52

Кварцяний вкотре опинився у центрі скандальної ситуації

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний знову опинився в центрі скандалу, повідомляє www.champion.com.ua.

Після першого тайму гри 17 туру чемпіонату України в першій лізі "Волинь" - "Геліос", яка закінчилась з рахунком 0:0, Кварцяний підбіг до лави запасних харківської команди, де з нецензурною лайкою накинувся на виконуючого обов"язки головного тренера команди Володимира Шеховцова. Попередити подальший розвиток інциденту спробували представники тренерського штабу "Волині" і кілька бійців "Беркута".

За словами Шеховцова, Кварцяный навіть ударив його в підтрибуному приміщенні.

Рефері Віталій Шамич, що обслуговував цей матч, сказав, що словесна перепалка між представниками харківської команди і головним тренером луцької "Волині" Віталієм Кварцяним виникла в перерві матчу.

- Коли команди направлялися на перерву, у коридорі і виник інцидент, що швидко загас. Що там конкретно сталося, мені невідомо. Та й ніхто з цього приводу не звертався після матчу. У протоколі гри я зафіксував тільки момент, коли в першому таймі Віталій Кварцяний порушив правило технічної зони і вибіг на поле, - заявив Шамич.

Зараз ви читаєте новину «Кварцяний вкотре опинився у центрі скандальної ситуації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі