вівторок, 26 листопада 2013 11:26

Кварцяний вигнав з команди гравця, який "злив" у інтернет запис в роздягальні - ЗМІ

Кварцяний вигнав з команди гравця, який "злив" у інтернет запис в роздягальні - ЗМІ
Кварцяний вирахував "крота". Фото: football.ua

Головний тренер і президент "Волині" Віталій Кварцяний "вирахував" автора скандального аудіозапису, зробленого в роздягальні після матчу "Волинь" - "Динамо" (1:4), повідомляє Footboom.com.

Днями з команди відрахували Віталія Приндету. Футболістові вказали на вихід після невдалої товариської гри в минулий четвер. Разом з тим, є інформація про те, що саме його Кварцяний підозрює у записі розбору польотів після гри з "Динамо".

У той же час джерела в луцькому клубі запевняють, що Приндета не користується новим поколінням смартфонів. Адже саме такий гаджет міг настільки якісно записати слова тренера. У Приндети скромна Nokia, і далеко не останньої моделі.

Крім Приндети під підозру в записі ульотного розбору матчу потрапляють гравці, які прийшли в клуб у міжсезоння, або ті, хто залишився з часів Анатолія Дем'яненка. Сімінін, Неділько, Масло, іменовані "пташенятами" Кварцяного, навряд чи могли так вчинити. Вони вже звикли до подібної манери спілкування головного тренера з гравцями.

Сам же Віталій Кварцяний пообіцяв, що не буде шукати того, хто виніс сміття з хати. "Штирлиця теж розшифрували", - пожартував він.

Зараз ви читаєте новину «Кварцяний вигнав з команди гравця, який "злив" у інтернет запис в роздягальні - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі