вівторок, 12 жовтня 2021 10:24

Кварцяний назвав головні недоліки збірної України

Кварцяний назвав головні недоліки збірної України
Віталій Кварцяний понад десять років очолював "Волинь". Фото: ФК "Волинь".

Колишній тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний вважає, що гра збірної України ще далека від ідеалу.

Після приходу на посаду тренера збірної Олександра Петракова у збірної вистачає недоліків.

"Три речі, які не сподобались у грі збірної України? Перше. В обороні все ж є нервозність і не вистачає впевненості. Друге. Аж надто багато боротьби виконують півзахисники. І Шапаренко, і Ярмоленко, і Соболь. А Степаненко, само собою, весь час на нозі сидить – блокує, перехоплює, виконуючи роботу чистильника як в середині поля, так і в захисті. Вони виконують більше руйнівної роботи, ніж конструктивної, творчої. Якби збалансувати атаку й оборону, то команда була б сильнішою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Україна переможе Боснію та Герцоґовину

Третє. Збірна багато грає назад. Навіть у першому таймі гри з Фінляндією. Пам'ятаєте, на початку були невпевнені дії, пас назад і перехоплення? Краще йти в обіграш суперника і рухатися вперед. Не вийшло – що ж, так тому і бути. Але зате рухатися вперед, а не здавати назад. Ось це хвороба, недолік нашої збірної, який треба викорінювати", – поділився Кварцяний в інтерв'ю FanDay.

12 жовтня Україна буде приймати Боснію та Герцоґовину. Початок гри о 21:45. Звіт про гру та онлайн-трансляцію читайте на нашому сайті.

Збірна України посідає друге місце в групі. Команда Петракова на чотири очки відстає від Франції та випереджає боснійців на один пункт.

Зараз ви читаєте новину «Кварцяний назвав головні недоліки збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі