пʼятниця, 20 червня 2008 17:29

Кварцяний: депутати луцької міськради - справжнє мурло

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний, відомий своїми скандальними висловлюваннями, знову звернув на себе увагу преси. Цього разу наставник волинського клубу "пройшовся" по керівництву області.

"Сьогоднішня влада, я в цьому переконаний - це вороги волинського спорту. Це ви повинні знати, я кажу все так, як воно є насправді. Ми володіємо інформацією, що міська влада, за певну винагороду, готує продаж землі, котра належить спортивному комплексу "Авангард", одній із столичних компаній під незрозуміле будівництво, що не пов"язане зі спортом", - заявив Кварцяний у Луцьку під час зустрічі з фанатами "Волині".

Тренер зауважив: "Сьогодні тут, на стадіоні, розпочинається так звана війна. В міськраді, як на мене, зібралися депутати низького інтелекту. Хоча там є чоловік десять нормальних, ну, а решта, вважаю, таке мурло, що взагалі... Сьогодні міська влада хоче територію стадіону розділити, і під прикриттям цього в газетах друкують, що для громади потрібно відкрити прохід з проспекту Грушевського на Меморіал".

За підсумками сезону очолювана Кварцяним "Волинь" не змогла потрапити в еліту, закріпившись в середині турнірної таблиці першої ліги.

Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «Кварцяний: депутати луцької міськради - справжнє мурло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі