четвер, 26 червня 2008 10:49

Кузнецова боїться Надаля і з дитинства вболіває за Сафіна

Кузнецова боїться Надаля і з дитинства вболіває за Сафіна

Російська тенісистка Світлана Кузнецова, яка вчора перемогла у другому колі Вімблдонського турніру українку Катериною Бондаренко, призналася, що ніколи б не вийшла на корт проти іспанця Рафаеля Надаля. Таку несподівану заяву вона зробила на прес-конференції після матчу.

Відповідаючи на питання про те, яку тактику вона б вибрала, якби їй довелося грати з сильними гравцями-чоловіками, Кузнецова вигукнула:

- Проти Надаля я б просто не вийшла на корт!

За словами тенісистки, у Надаля є перевага перед іншим фаворитом нинішнього турніру - швейцарцем Роджером Федерером.

- Надаль у дуже хорошій формі зараз, плюс перед Роджером у Надаля ще перевага і в тому, що він частіше вигравав у нього, - відзначила Кузнецова, відповідаючи на питання про те, кого вона вважає найбільш вірогідним претендентом на перемогу на Вімблдоні серед чоловіків.

Тенісистка високо оцінила гру Марата Сафіна, який у середу відняв надію на перемогу у нинішньому турнірі у третьої ракетки світу, серба Новака Джоковіча.

- Я за нього дуже рада. Мало хто чекав, звичайно. Прекрасно Марат грав, я завжди за нього вболіваю, з дитинства. Це дуже хороша для нього перемога на траві, - сказала Кузнецова, додавши, що Сафін залишається "темною конячкою" турніру, здатною підносити сюрпризи.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Кузнецова боїться Надаля і з дитинства вболіває за Сафіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі