пʼятниця, 12 березня 2010 15:58

Кутузова, Бубка та Долгополов програли не найсильнішим суперникам

Кутузова, Бубка та Долгополов програли не найсильнішим суперникам

Вікторія Кутузова , яка пробилася з кваліфікації програла в першому раунді "Мастерса" в американському Індіан-Уеллс програла тенісистці з Італії Сарі Еррані - 5:7, 2:6. Тим не менш, цей результат приніс Кутузовій $ 7050 призових і 5 очок до рейтингу WTA.

Сьогодні на турнірі стартує Олена Бондаренко, яка пропускає перше коло як сіяна спортсменка (N 20 на турнірі). А її суперниця - Шуай Пенг з Китаю, котра обіграла в першому колі росіянку Макарову - 6:1, 2:6, 6:4.

Втрати у нас і на "челленджері" в Кіото. Четверта ракетка турніру Сергій Бубка у другому колі поступився японцеві Сугіті - 0:6, 6:4, 6:7. За вихід у друге коло українець отримав скромні $600 призових і 6 очок в рейтинг.

На іншому "Челленджері" - у Марокко - українців також спіткала невдача. Олександр Долгополов не зміг пробитися до чвертьфіналу в Рабаті. У другому раунді українець, посіяний під першим номером, несподівано легко поступився Іллі Бозоляку з Сербії: 4-6 1-6.

За матеріалами Сегодня Спорт, sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Кутузова, Бубка та Долгополов програли не найсильнішим суперникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі