середа, 28 травня 2008 15:46

Курнікова і Джоні Депп стали "Королями Автомийки"

Курнікова і Джоні Депп стали "Королями Автомийки"

Колишню тенісистку Анну Курнікову жадають бачити у сфері послуг автосервісу. Так, згідно з опитуванням, проведеному найбільшим британським автодилером "Motorpoint", більшістю голосів чоловіча половина Туманного Альбіону присудила їй титул "Королеви Автомийки" (CarWashBelle). Вони висловили бажання особисто споглядати, як колишня зірка великого тенісу митиме їх автомобілі. Компанію Курніковій складуть Крістіна Агілера і Скарлет Йохансон, які набрали другу і третю суму голосів, відповідно.

У свою чергу, жіноча аудиторія з числа опитаних схиляється до того, що найбільше вони хотіли б побачити, як управлятимуться з шлангом і щіткою при митті їх машини не хто інший, як Джонні Депп у компанії з Джорджем Клуні та Еваном МакГрегором.

У десятку номінованих на титул "Королева Автомийки" крім Курникової з 27% голосів увійшли Крістіна Агілера (23%), Скарлет Йохансен (16%), Єва Лонгорія (11%), Джесіка Альба (8%), Меган Фокс (5%) і Міша Бартон (1%).

Замість Джонні Деппа, який переміг з 25 відсотками, титул "Володар Автомийки" (CarWashHunk) міг дістатися Джорджу Клуні (22%) та Евану МакГрегору (12%), Девіду Бекхему (10%), Бреду Пітту (7%), Орландо Блуму (5%), Дженсону Баттонну (4%).

www.interfax.by

Зараз ви читаєте новину «Курнікова і Джоні Депп стали "Королями Автомийки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі