пʼятниця, 04 квітня 2014 12:15

Курченко може залишитися без стадіону

Курченко може залишитися без стадіону
Сергій Курченко kontrakty.ua

Харківський стадіон "Металіст" може бути повернутий у власність обласної громади, так як компанія, що виграла право на його купівлю, досі не виконала свої зобов'язання.

Про це повідомив голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, пише "ЛігаБізнесІнформ" .

"Позитивних зрушень в оплаті за договором, укладеним між Харківською обласною радою та компанією, яка перемогла у тендері, на придбання цілісного майнового комплексу "Металіст", сьогодні немає. Із 680 мільйонів гривень до обласного бюджету надійшло 110 мільйонів", - сказав Чернов, слова якого наводить прес-служба облради.

За словами губернатора, він підписав звернення до прокуратури Харківської області, щоб вона в інтересах спільної власності територіальних громад ініціювала розгляд цього питання в суді.

"За умови, якщо компанія, яка перемогла в конкурсі, не виконає своїх зобов'язань визнати договір купівлі-продажу як невдалий, розірвати його і привести все у вихідну позицію. Тобто, залишити "Металіст" у спільній власності територіальних громад", - додав він.
Нагадаємо, стадіон "Металіст" викупив у держави бізнесмен Сергій Курченко за 674 млн 522 тис грн.

27-річний Курченко в грудні 2012 року купив ФК "Металіст" у харківського бізнесмена Олександра Ярославського за 300 млн доларів.

Раніше мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що Курченко повинен міському бюджету Харкова 300 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Курченко може залишитися без стадіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі