субота, 28 лютого 2009 11:44

Куди піде Луческу: "Галатаса рай", "Локомотив" або MLS?

Куди піде Луческу: "Галатаса рай", "Локомотив" або MLS?

За інформацією румунських журналістів тренер "Шахтаря" Мірча Луческу відмовився від можливості очолити влітку "Галатасарай" на користь московського "Локомотива", не дивлячись на те, що керівництво турецького клубу хотіло б бачити Луческу на чолі команди.

На питання румунських журналістів Sport про те, де тренер продовжить кар"єру, він ухиляється від прямої відповіді, заперечує факт ведення переговорів із "Галатасараєм": "Можливо, я повернуся назад і піду з футболу, а може, поїду до Америки, працювати в MLS".                                                  

Румунський фахівець погоджується з тим, що має резервний варіант.

За інформацією Prosport румунський фахівець погоджується лише з тим, що має резервний варіант - очолити московський "Локомотив" після того, як завершиться його контракт із "Шахтарем".

Довідка від "Gazeta.ua":

Мірча Луческу (рум. Mircea Lucescu, народ. 29 липня 1945, Бухарест, Румунія) - румунський футбольний тренер, головний тренер ФК "Шахтар" Донецьк із травня 2004 року.

Sport, Prosport

Зараз ви читаєте новину «Куди піде Луческу: "Галатаса рай", "Локомотив" або MLS?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі