четвер, 18 вересня 2008 19:18

Кубок УЄФА. Команда Блохіна поступилася "Копенгагену"

Футбольний клуб "Москва" програв на власному полі данському "Копенгагену" в першому матчі першого раунду Кубка УЄФА.

Гра, що відбулася 18 вересня в Москві, завершилася з рахунком 2:1 на користь данців. Вирішальний гол у ворота російської команди був забитий в компенсований час.

Рахунок в матчі відкрив півзахисник "Копенгагена" Мортен Нордстранд, що реалізував пенальті під завісу першого тайму. 11-метровий був призначений за фол захисника ФК "Москва" Маріуша Йопа проти Нордстранда. Йоп порушив правила в боротьбі за м"яч. Футболіст "Копенгагена" переграв воротаря російської команди Антона Амельченко, пославши м"яч в лівий нижній кут.

В кінці другого тайму арбітр додав до основного часу матчу три хвилини, і за цей час команди обмінялися голами. Спочатку Олександр Самедов ударом в падінні перекинув м"яч через воротаря данців, що проте незабаром вийшов на заміну Лібор Сьонко точно пробив головою після навісу з правого флангу і приніс "Копенгагену" перемогу.

У відповідь матч "Копенгаген" - ФК "Москва" відбудеться 2 жовтня в столиці Данії. Команда, яка стане переможцем по сумі двох зустрічей, продовжить боротьбу за Кубок УЄФА в груповому турнірі.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Кубок УЄФА. Команда Блохіна поступилася "Копенгагену"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі