пʼятниця, 19 вересня 2008 09:17

Кубок УЄФА. ЦСКА та "Спартак" перемагають на виїзді

Московські клуби ЦСКА та "Спартак" взяли гору в перших матчах першого раунду Кубка УЄФА, які проходили на чужому полі. 18 вересня армійці переграли хорватський "Славен" (2:1), а спартаківці - чеський "Баник" (1:0). ЦСКА зіграє у матчі відповіді 30 вересня, а "Спартак" - 2 жовтня. Ці зустрічі пройдуть в Москві.

У матчі "Славен" - ЦСКА, що відбувся в місті Копрівниця, рахунок на 43-ій хвилині відкрили господарі. Півзахисник Маріо Юріч відзначився після подачі кутового, зумівши майже впритул проштовхнути м"яч у ворота Ігоря Аінфєєва.

Армійці відігралися на 81-ій хвилині після розіграшу штрафного удару. Сергій Ігнашевич зробив довгий пас в штрафну зону, Василь Березуцький виконав скидку на Вагнера, і бразильській нападник переправив м"яч у ворота "Славена". На 89-ій хвилині Алан Дзагоєв, що вийшов на заміну, заробив пенальті, і Вагнер Лав, реалізувавши 11-метровий удар, оформив дубль і приніс своїй команді перемогу.

"Спартаку" для виїзної перемоги над "Баником" з Острави вистачило одного гола. Його автором став захисник чеський команди Рене Больф, що відправив м"яч у свої ворота на 56-ій хвилині. Больф помилився в боротьбі за м"яч на другому поверсі зі спартаківцем Маліком Фатхи після подачі Моцарта. Цей матч став для спартаківських футболістів першим під керівництвом данського тренера Мікаеля Лаудрупа.

Раніше 18 вересня футбольний клуб "Москва" в першому матчі першого раунду Кубка УЄФА поступився на своєму полі данському "Копенгагену" (1:2). Гра-відповідь за участю цих команд відбудеться 2 жовтня в столиці Данії. Команди, які переможуть в сумі двох зустрічей, вийдуть в груповий турнір Кубку УЄФА.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Кубок УЄФА. ЦСКА та "Спартак" перемагають на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі