вівторок, 24 листопада 2009 09:32

Кубок Першого каналу не будуть відновлювати

Кубок Першого каналу не будуть відновлювати

Кубок Першого каналу, який аж до минулого року проходив кожної зими в Ізраїлі, і в якому брали участь провідні клуби України і Росії, в найближче міжсезоння відновлений не буде, повідомляє "Спорт-Експрес".

Нагадаємо, останній раз проведення турніру планувалося в січні цього року, але у зв"язку з відмовою більшості його учасників змагання довелося відмінити.

Тим часом стало відомо, що не дивлячись на відмову ряду команд від участі в черговому Кубку Співдружності, цей турнір скасований не буде. Плани з модернізації турніру має фонд "Національна академія футболу", але чи отримають вони практичне втілення, багато в чому залежить від результатів прийдешніх виборів президента РФС.

"Ми збираємося проводити черговий Кубок Співдружності в тому ж форматі, що і в минулі роки, чекаємо на ньому високих гостей з ФІФА і УЄФА, - розповів генеральний директор РФС Олексій Сорокін. - Що стосується чемпіонів країн, що відмовилися від участі в турнірі, то їх замінять наступні команди з їх національної першості".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Кубок Першого каналу не будуть відновлювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі