понеділок, 17 червня 2013 09:48

Кубок Конфедерацій. Італія та Іспанія виграли з однаковим рахунком

Кубок Конфедерацій. Італія та Іспанія виграли з однаковим рахунком
Мексиканці так і не змогли зупинити Балотеллі. Фото: afp.com

Футболісти збірної Італії здобули перемогу над командою Мексики в матчі Кубка Конфедерацій, який проходить в Бразилії.

Зустріч першого туру групи A, що пройшла в неділю в Ріо-де-Жанейро, завершилася з рахунком 2:1 на користь команди Чезаре Пранделлі.

Італійці вийшли вперед на 27-й хвилині після точного удару зі штрафного Андреа Пірло. Через 7 хвилин мексиканці відновили рівність в рахунку, пенальті реалізував Хав'єр Ернандес. Перемогу "Скуадрі адзуррі" приніс гол Маріо Балотеллі на 78-й хвилині.

У наступному матчі італійці 19 червня зіграють з японцями, в той же день мексиканці поміряються силами з бразильцями.

У той же час футболісти збірної Іспанії завдали поразки команді Уругваю. Зустріч групи B, що пройшла в неділю в Ресіфі, завершилася з рахунком 2:1 на користь діючих чемпіонів світу та Європи.

Обидва своїх голи іспанці забили в першому таймі. На 20-й хвилині відзначився нападник "Барселони" Педро Родрігес. Дванадцять хвилин потому ворота уругвайців вразив форвард "Валенсії" Роберто Сольдадо. Єдиний м'яч "небесно-блакитних" під завісу матчу провів форвард "Ліверпуля" Луїс Суарес (на 88-й хвилині).

У наступному матчі турніру 20 червня суперником іспанців стане збірна Таїті, в той же день уругвайці зіграють з Нігерією.

Зараз ви читаєте новину «Кубок Конфедерацій. Італія та Іспанія виграли з однаковим рахунком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі