середа, 11 червня 2008 10:45

Кубіца кличе Алонсо в BMW

Лідер загального заліку перегонів "Формули-1" Роберт Кубіца заявив, що йому було б приємно побачити дворазового чемпіона світу Фернандо Алонсо в якості свого товариша по команді БМВ, повідомляє Євроспорт.

Польський гонщик є близьким другом Алонсо, і обидва пілоти частенько проводять час за обідом або грою в карти під час формулічних вікендів.

Кубіца, швидше за все, залишиться в німецько-швейцарській команді, керівництво якої має запропонує йому новий, вигідніший контракт наступного року. А ось його нинішньому напарникові Ніку Хайдфельду доведеться позмагатися за місце пілота в німецькій стайні.

На питання кореспондентів іспанської газети ElPais, як би він поставився до переходу Фернандо Алонсо в стан БМВ, Кубіца відповів: "Жодних проблем. У нас дуже хороші відносини з Фернандо. Я не знаю, що буде наступного року, але якщо нам доведеться разом ганятися за БМВ, то ми зможемо багато чого досягти".

Зараз ви читаєте новину «Кубіца кличе Алонсо в BMW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі