пʼятниця, 01 квітня 2011 18:29

"Кубань" виплатила Нікежичу майже 300 тисяч доларів компенсації

"Кубань" виплатила Нікежичу майже 300 тисяч доларів компенсації

Генеральний директор футбольного клубу "Кубань" Сурен Мкртчян підтвердив факт виплати 294 тисяч доларів екс-футболістові команди Николі Нікежичу, повідомив глава комітету з етики Російського футбольного союзу (РФС) Алу Алханов.

Колишні футболісти "Кубані" Нікежич і словенець Сретен Сретенович по черзі звинуватили краснодарський клуб у вчинені на них тиску і фізичного впливу з метою примушення до розриву діючих контрактів. Нікежич раніше заявив, що досяг домовленості з колишнім клубом про виплату компенсації.

"Дійсно, Сурен Мкртчян підтвердив, що клуб виплатив йому (Нікежичу) понад 294 тисяч доларів. Ці ж слова підтвердила і профспілка футболістів і тренерів Росії", - сказав Алханов після засідання комітету з етики в п'ятницю.

"Ми цей факт бачимо в двох площинах, - продовжив Алханов. - Для нас дуже важливо знати, чи мав факт насильницького розірвання договору. Це дуже важливий момент, тому що він кричущий. Якщо він буде доведений, то і санкції клубу будуть відповідними. Друге - це те, як був розірваний договір, наскільки були правомірні дії клубу, тренерів".

Глава комітету не виключив, що при розірванні контракту були допущені порушення, тому "Кубань" і провела виплату грошей футболістові. "Я зрозумів зі слів Мкртчяна, що це було продиктовано благими цілями - вже не зовсім погано виглядати в цій ситуації. Думаю, Нікежич залишився задоволений, тому він і не приїхав сьогодні", - зазначив Алханов.

Рішення у справі чорногорського футболіста буде прийнято на наступному засіданні комітету з етики, яке пройде до 18 квітня. Члени комітету сподіваються особисто побачити Нікежича на засіданні.

Зараз ви читаєте новину «"Кубань" виплатила Нікежичу майже 300 тисяч доларів компенсації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі