пʼятниця, 09 січня 2009 10:05

Крос. Лебідь завоював "срібло" в Італії

Крос. Лебідь завоював "срібло" в Італії

На змаганнях з кросу в італійському Сан Жоржіо Легнано українець Сергій Лебідь завоював "срібло".

Забіг проходив при сильному снігопаді. Лебідь із самого початку вийшов в лідери, і довгий час очолював лідируючу групу. Скласти серйозну конкуренцію восьмиразовому чемпіонові Європи змог кенієць Еліуд Кіпчоге, з яким Сергій і вів відчайдушну боротьбу на фініші. Кіпчоге став переможцем 10-кілометрового забігу випередивши Лебедя на 2 секунди.

"Я настроювався на перемогу, і не думав що кенієць зможе мене обійти. Тепер в суботу я виступатиму в Едінбурзі, там же буде і Кіпчоге, так що зможемо ще раз посперечатися. У планах у мене участь в декількох турнірах в Іспанії, і тільки потім я буду готовий говорити про свою участь в чемпіонаті світу. Цього року я ретельно плануватиму свій сезон крок за кроком" - сказав Сергій після церемонії нагородження.

У забігу у жінок наша Тетяна Головченко поступилася в спринтерській боротьбі за третє місце італійці Федеріці Дав Рі і зайняла 4 місце.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Крос. Лебідь завоював "срібло" в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі