Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2007 12:32

Кривдника Заварова і його дружини судитимуть

Кривдника Заварова і його дружини судитимуть
Як вже повідомляв портал www.gpu.ua, на головного тренера київського "Арсеналу" Алесандра Заварова і його дружину минулого понеділка, 17 грудня, було здійснено озброєний напад.

Президент "Арсеналу"  Вадим Рабіновbч так прокоментував цей неприємний випадок:

- Міліція вже все розслідувала, хоча я так нічого і не зрозумів. Сказали, небезпека Заварову ніяка не загрожує, пістолет забрали. Сам пістолет, за їх словами, з гумовими кулями, але від цього хіба легше людині, на яку його наставляють?! Ось про пістолет, та ще про те, що з дружини Заварова зняті сліди легких побоїв, я тільки і знаю від міліції. За їх словами, було зіткнення між Заваровим і його дружиною, з одного боку, і цим злочинцем, який виявився їх сусідом.

У центрі суспільних зв"язків столичного управління МВС озвучили свою, офіційну версію події:

- 17 грудня рано вранці біля під"їзду будинку по вулиці Круглоуглоуніверситетській, 11/19, дружину Заварова потурбував сигнал автомобіля, вона виглянула у вікно і зробила зауваження жінці в машині. Та тільки огризнулася: хтось поставив машину так, що їй не можна було виїхати, і у такий спосіб вона вирішила викликати її власника. Тривалі звуки сигналу змусили дружину Заварова спуститися вниз, після чого між жінками виникла колотнеча. Чоловік сусідки, який спустився слідом, намагався розняти жінок і відштовхнув дружину Заварова. Тут з"явився і сам Заваров - з явним наміром проучити кривдника дружини, але останній почав загрожувати стартовим пістолетом. На цьому конфлікт був закінчений. На місце прибула міліція. Інцидент зафіксований, йде розгляд справи. Це розцінено по адмінкодексу як дрібне хуліганство, за що загрожує винному штраф від 51 до 119 грн або 15 діб арешту. Остаточний вердикт за судом. Заварова вже принесла довідку про легкі тілесні ушкодження. Тепер справа за її сусідкою.

Джерело: www.segodnya.ua
Зараз ви читаєте новину «Кривдника Заварова і його дружини судитимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути