понеділок, 04 лютого 2008 13:27

Кривдник Кличка оголосив про завершення кар"єри після останнього ганебного програшу

Автор однієї з найсенсаційніших перемог над українцем Володимиром Кличком, екс-чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської організації WBO в суперважкій вазі південноафриканець Коррі Сендерс оголосив про те, що залишає професійний бокс.

Це відбулося наступного дня після нищівної поразки нокаутом в 1-му раунді від співвітчизника Озборна Мешімани в поєдинку за титул чемпіона ПАР.

Своє рішення Сендерс пояснив тим, що в 42 роки організм вже не витримує важких тренувань, хоча в підготовчому плані йому собі дорікнути ні в чому.

"Я розмовляв з Майком Тайсоном, який був присутній на моєму останньою бою, той теж сказав, що в 41 рік йому було важко витримувати тренування і повністю віддавати себе процесу. Я готувався як міг, але тіло ще до сих пір з жахом відгукується на спогади про спаринги. Але що мене більше здивувало, так це вболівальники, які обсипали мене лайкою, поки я повертався з рингу в роздягальню. Дуже сумно бачити таких громадян ПАР, які ображають боксера, який був недавно на вершині Олімпу", - повідомив Сендерс.

У 2003 році Сендерс нокаутував в 2-му раунді молодшого з братів Кличків і завоював пояс чемпіона світу WBO. Через рік він програв старшому братові, Віталію в бою за титул чемпіона світу за іншою версією - WВС. З тих пір він провів три переможні бої, поки не програв нокаутом в минулу суботу. Всього в його послужному списку 42 перемоги, з яких 31 нокаутом і 4 поразки.

Газета.Ru
Зараз ви читаєте новину «Кривдник Кличка оголосив про завершення кар"єри після останнього ганебного програшу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі