вівторок, 04 вересня 2007 13:44

Кріштіану Роналду розважався з п"ятьма повіями

22-річний португальський півзахисник Кріштіану Роналду, що грає за британський клуб "Манчестер Юнайтед", вирішив нещодавно відсвяткувати першу перемогу своєї команди над "Тоттенхемом", влаштувавши вечірку разом з своїми колегами по клубу, куди запросив п"ять повій, повідомляє factnews.ru.

У розкішному особняку Роналду в Манчестері дівчата, яких спеціально за 100 км. привезли з міста Лідс, разом з футболістами (зокрема Нані і Андерсоном) святкували більше шести годин, голяка купаючись в басейні.

Оплачувані гості з ескортного агентства McKenzie могли вільно ходити по віллі Роналду і використовувати свої мобільні телефони, щоб зробити декілька фотографій і навіть відео. На одному із знімків, наприклад, видно колегу Роналду - Андерсона - в одних трусах. Завершилася вечірка тільки в п"ять годин ранку.

Одна з дівчат, бразилійка Джуліана Балтруш, розповіла газеті News Of The World: "Роналду - мій герой, з ним я могла б і безкоштовно". Але при цьому додала: "Я спала з 200 клієнтами, але ніколи зі мною не зверталися так нешанобливо".

"У Роналду чудове тіло. Всі хотіли з ним танцювати", - продовжує Джуліана, чиї послуги коштують 250 євро в годину. Не дивлячись на нешанобливе звертання, вона зізналася, що залишила Роналду спогад про себе. "Удома в Роналду я залишила як сувенір бюстгальтер і трусики. Він, напевно, їх вже знайшов".

Тим часом стало відомо, що дівчата, що розповіли пресі про оргію в будинку Роналду, були звільнені з агентства McKenzie.

Два роки тому Роналду вже опинявся в центрі скандалу через повій. Тоді його помилково звинуватили в тому, що він згвалтував "жрицю кохання" в одному лондонському готелі.

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду розважався з п"ятьма повіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі