пʼятниця, 29 лютого 2008 13:56

Крауч для фотомоделі Кленсі виявився дорожчим за вигідний контракт

Подруга футболіста "Ліверпуля" і збірної Англії Пітера Крауча фотомодель Еббі Кленсі відхилила вигідну пропозицію лос-анджелесського рекламного агентства. Пропозиція полягала в рекламі нової серії нижньої білизни. Для цього Еббі повинна була залишити Англію з тим, щоб провести декілька місяців в Каліфорнії.

Проте дівчина відхилила ці умови, пославшись на те, що вона дуже любить Пітера, щоб залишити  Ліверпуль.

- Так, у мене була хороша пропозиція, що вимушувала мене робити вибір. У Лос-Анджелесі мене могла чекати велика кар"єра, але я вирішила залишитися. Я люблю свою роботу, але зараз все моє життя присвячене Пітеру. Я щаслива з ним, і це головне, - сказала Еббі.

Одна з подруг Еббі також прокоментувала рішення подруги Крауча:

- Еббі побувала на пробах в США, і сторони залишилися задоволені одна одною. Але у них з Пітером зараз все складається просто здорово, і Еббі вирішила залишитися в Британії. Ми всі чекаємо, що вони одружаться наступного року.

Відразу після чемпіонату світу в Германії Крауч через адвокатів зробив заяву для преси, в якій він стверджував, що більше не має нічого спільного з міс Ебігейл Кленсі. Поки Пітер грав за збірну на світовій першості, фотомодель, частенько буваючи нетверезою, дозволяла собі деякі вільності на вечірках, про що дізнався футболіст. Але дуже швидко Пітер пробачив Еббі і ось вже майже півтора роки вони живуть душа в душу.

"Газета.ру"
Зараз ви читаєте новину «Крауч для фотомоделі Кленсі виявився дорожчим за вигідний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі