четвер, 19 липня 2007 09:16

Кращу легкоатлетку Росії підозрюють у вживанні допінгу

У допінг-пробі рекордсменки світу в метанні молота росіянки Тетяни Лисенко виявлений заборонений препарат, інформує www.lenta.ru.

Офіційного оголошення результатів проби "А" Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) ще не зробило, проте і сама спортсменка, визнана минулого року кращою легкоатлеткою країни, і її особистий тренер Микола Бєлобородов вже поінформовані про той, що трапився.

- Ми отримали цю інформацію з-за кордону. Зараз разом з Тетяною думаємо, на яких змаганнях могла бути узята допінг-проба, що дала позитивний результат. Такого бути не може! Про те, який допінг виявлений, не знаємо. Можливо, якийсь штучний фарбник виявили, який сьогодні може бути в будь-якому напої, - сказав Бєлобородов.

Глава антидопінгової служби Росспорта Микола Дурманов, президент Всеросійської федерації легкої атлетики Валентин Балахнічев і головний тренер збірної Росії Валерій Куліченко інформацію про допінг Лисенко не спростували, але від коментарів відмовилися.

Зараз ви читаєте новину «Кращу легкоатлетку Росії підозрюють у вживанні допінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі