вівторок, 10 червня 2008 19:01

Кращого велоспринтера світу підозрюють в зберіганні наркотиків

Бельгійський велогонщик Том Боонен потрапив під підозру. Один з найкращих спринтерів обвинувачується в зберіганні та вживанні наркотиків. Як повідомляє Спорт-Експрес з посиланням на бельгійське агентство Belga, в узятому в спортсмена 26 травня аналізі сечі були виявлені сліди кокаїну.

В понеділок поліція провела серію обшуків, але не знайшла ніяких доказів провини Боонена.

Команда бельгійця QuickStep обіцяла зробити свою заяву пізніше. Тим часом організатори "Туру Швейцарії" заявили, що не допустять 27-річного спортсмена до старту гонки, яка почнеться в суботу. Про це рішення вже повідомлена велогруппа Боонена. При цьому решта представників Quick Step може брати участь в змаганні.

У послужному списку бельгійця - перемога на чемпіонаті світу-2005 і декілька виграних етапів "Тур де Франс". У квітні Боонен виграв престижну гонку "Париж - Рубе" вдруге. У січні із спортсмена зняли звинувачення - він нібито постачав велогонщиків кокаїном.

Зараз ви читаєте новину «Кращого велоспринтера світу підозрюють в зберіганні наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі