четвер, 21 лютого 2008 12:40

Ковалевський виграв Кубок України з фігурного катання (ФОТО)

Вчора на тренувальній ковзанці "Крижинка" завершився Кубок України з фігурного катання. Участь у ньому брали танцювальні дуети та одиночники. Саме для останніх ці змагання були найбільш важливими, оскільки мали визначити, хто з них представлятиме Україну на чемпіонаті світу у Гетеборгу (17-23 березня).

У чоловіків переміг Антон Ковалевський. Через травму він пропускав чемпіонат України і не брав участі у чемпіонаті Європи. Друге місце посів ще один вихованець Галини Кухар Ярослав Фурсов. Третім став Станіслав Перцов, який представляє Харків. Олексій Биченко знявся з довільної програми через застуду. Учасник цьогорічного чемпіонату Європи Віталій Сазонець не брав участі у змаганнях через травму.

У дівчаток перемогла киянка Ірина Мовчан. Учасниця чемпіонату Європи Катерина Пройда цього разу друга. Катя пропускала значний проміжок часу через травму і повернулася до тренувань не так давно. "Бронзу" виграла киянка Анастасія Листопад.

У танцювальних дуетів перемогли Альона Чігідіна та Віталій Нікіфоров (Харків - Одеса). За ними розташувалися Анастасія Галета та Семен Каплун (Одеса) і Руслана Юрченко та Олександр Любченко (Харків).

На чемпіонаті світу від України серед танцювальних дуетів виступлять Анна Задорожнюк та Сергій Вербилло, а у змаганнях спортивних пар - Тетяна Волосожар та Станіслав Морозов і Катерина Костенко та Роман Талан.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ковалевський виграв Кубок України з фігурного катання (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі