субота, 16 квітня 2011 15:18

Коваль потрапив у список потенційних придбань "Тоттенхема"

Коваль потрапив у список потенційних придбань "Тоттенхема"

Ляп голкіпера "Тоттенхема" Еуреліо Гомеса в матчі проти "Реала" переповнив чашу терпіння тренера лондонського клубу Харрі Реднаппа, повідомляє Daily Mail. Наставник утримався від публічної критики на адресу Гомеса, але твердо вирішив знайти йому заміну.

Кандидатів поки двоє - Дієго Алвес з "Альмерії" і київський динамівець Максим Коваль, - пише газета. Хоча, не виключено, що "Тоттенхем" повернеться до варіанту з Гівеном з "МанСіті", пише Террикон.

Тим часом, черговим, восьмим за рахунком, новачком одеського "Чорноморця" в цьому календарному році став нападник Ігор Тимченко з полтавської "Ворскли". Незважаючи на вік - а новоспеченому "моряку" три місяці тому виповнилося 25 років, він вже встиг змінити ні багато ні мало дев'ять клубів. "Чорноморець" у цьому списку став десятим.

До переїзду в Одесу у професійній кар'єрі Тимченка значилися "Електрон" (Ромни), "Угольок" (Димитров), "Локомотив-дубль" (Москва), київська "Оболонь-2", сумський "Спартак", алчевська "Сталь", донецький "Металург", ужгородське "Закарпаття" і та ж "Ворскла". Що цікаво: у двох з цих клубів - "Металурзі" та "Закарпатті" Ігор Тимченко дебютував в іграх з "Чорноморцем".

Зараз ви читаєте новину «Коваль потрапив у список потенційних придбань "Тоттенхема" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі