вівторок, 26 лютого 2008 16:12

Котто і Гомес провели прес-конференцію (ФОТО)
6

Небитий чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі (до 66,7 кг) Мігель Котто (31-0, 25 КО) і його майбутній суперник, півфіналіст першого сезону реаліті-шоу "Претендент" Альфонсо Гомес (18-3-2, 8 КО) напередодні зустрілися на прес-конференції в Нью-Йорку (США).
"На цьому етапі моєї кар"єри всі бої для мене значущі. Мені все одно, вважають мене фаворитом чи ні. Все що я знаю - я вийду на ринг за перемогою. Я викладатимуся на тренуваннях на 100%, і залишу ринг в тому ж званні, в якому вийду на нього - як чемпіон світу. Я чудово провів 2007 рік і хочу, щоб 2008-й став ще кращий", - сказав Котто.

"Я знаю, що я буду більш голодний, ніж Котто. Мігель заробив мільйони доларів в рингу, він довгий час був чемпіоном світу. Я знаю, що він теж буде голодний, але не так сильно, як я. Коли я тільки починав займатися боксом, я уявляв, як стоятиму на подіумі в очікуванні чемпіонського бою. Котто великий, дуже сильний чемпіон. Він дуже сильно б"є по корпусу, але я голодніший і поб"ю його. 12 квітня я буду оголошений чемпіоном світу", - відповів Гомес.

Fightnews.ru
Зараз ви читаєте новину «Котто і Гомес провели прес-конференцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі