четвер, 28 лютого 2008 15:55

Котто і Цинтрон вважають, що Мейвезер боїться сильних суперників

Володарі чемпіонських титулів в напівсередній вазі Мігель Котто і Керміт Цинтрон звинуватили чемпіона WBC в цій вазі Флойда Мейвезера-молодшого в тому, що він уникає боїв з сильними суперниками.

"Він це робить всю свою кар"єру, - заявив Котто. - Він бігає від хороших боксерів. Я не розумію, як люди, котрі розбираються в боксі, ставлять його на перше місце в рейтингу кращих боксерів незалежно від вагової категорії. І не розумію, якими міркуваннями він користується, вибираючи собі чергового супротивника. Якщо ти хочеш бути кращим, ти повинен зустрічатися з кращими. Думаю, що можливості Хаттона були перебільшені. Я абсолютно упевнений в тому, що можу перемогти Мейвезера. Я вірю в свої сили і завжди викладаюся більш ніж на 100 відсотків під час тренувань. Він швидкий, проте коли на нього тиснуть, він зупиняється".

"Я можу щиро сказати, що Мігель є кращим в напівсередній вазі на сьогоднішній момент, - сказав Цинтрон. - Я поставив його вище за Флойда, тому що він б"ється з будь-яким суперником. Він не тікає від жодного бою, і не вибирає собі супротивників так, як це робить Флойд, який уникає кращих в напівсередній вазі, виступаючи в рестлінгу".

Нагадаємо, що 12 квітня Мігель Котто зустрінеться з Альфонсо Гомесом, а Керміт Цинтрон проведе поєдинок проти екс-чемпіона світу в напівсередній вазі Антоніо Маргаріто. Очікується, що переможці цих боїв зустрінуться один з одним влітку цього року.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Котто і Цинтрон вважають, що Мейвезер боїться сильних суперників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі