вівторок, 17 серпня 2010 16:45

Костянтин Кравченко став гравцем "Іллічівця" - офіційно

Костянтин Кравченко став гравцем "Іллічівця" - офіційно

Сьогодні, 17 серпня, маріупольський "Іллічівець" посилився півзахисником донецького "Шахтаря" Костянтином Кравченком.

Костя народився в Дніпропетровську, там же почав займатися футболом на професійному рівні. Виступав за дніпропетровський "Дніпро" і донецький "Шахтар". Всього у вищій лізі провів 103 гри, забив 14 голів. Бронзовий призер чемпіонату Європи серед юніорів, дворазовий чемпіон України, володар Кубка України, володар Кубка УЄФА.

В "Іллічівці" Кравченко гратиме під 7 номером. Нагадаємо, що кілька років тому "Шахтар" викупив права на Кравченка у "Дніпра" за 5 мільйонів доларів.

Також найближчим часом очікується поповнення в особі форварда гірників Руслана Фоміна. Не виключено і подальшу співпрацю донецького та маріупольського клубів.

Тим часом, 22-річний нападаючий донецького "Шахтаря" Олександр Гладкий перейшов до "Дніпра". Сьогодні футболіста вже чекає перше тренування в Дніпропетровську. Більш того, "Дніпро" сподівається встигнути заявити Гладкого на участь у найближчому міжнародному матчі.

За неофіційними даними, сума трансферу між клубами склала 7 мільйонів доларів.

За матеріалами Ильичевец, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Кравченко став гравцем "Іллічівця" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі