четвер, 26 квітня 2007 12:38

Костя Цзю готує заяву про повернення на ринг

 

Російсько-австралійський боксер Костянтин Цзю, 37 років, колишній абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі, натякнув на можливість свого повернення на ринг в нинішньому році, інформує sports.ru з посиланням на австралійське видання Sunday Morning Herald.

Цзю, що не виходив на ринг після поразки від британця Ріккі Хаттона (4 червня 2005 року), повідомив, що останнім часом збільшив інтенсивність тренувань і активно займається двічі в тиждень. Графік його тренувань трохи менш інтенсивний, ніж той, за яким він починав зазвичай підготовку до титульних поєдинків.

- В суботу я провів спаринг з членами мого фан-клубу, щоб перевірити, скучив я за боксом чи ні. Поки не говоритиму про свої відчуття. Скажу лише, що я не збираюся оголошувати про завершення кар"єри, оскільки і в свої 37 років можу претендувати на чемпіонський титул. У мене є те, чого немає у моїх потенційних суперників, - мудрість. Я вже не раз говорив, що якщо я оголошу про завершення кар"єри, шляху назад для мене вже не буде. З іншого боку, якщо я вирішу повернутися на ринг, мені доведеться пожертвувати багатьма речами. Поки я на роздоріжжі, але існує велика вірогідність того, що трохи пізніше в нинішньому році я зроблю велику заяву, - сказав Цзю.

В 34 боях на ринзі Цзю програв тільки два. 31 поєдинок він виграв (25 нокаутом).

Зараз ви читаєте новину «Костя Цзю готує заяву про повернення на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі