субота, 05 квітня 2008 17:43

Костов: всі мої команди вміли застосовувати різні стилі гри

Болгарський фахівець Ніколай Костов, який очолив днями донецький "Металург", відповів на декілька питань прес-служби клубу.

- Керівництво донецького "Металурга" запросило мене очолити команду. Я з радістю прийняв запрошення цього професійного клубу. Знаю, що в Україні рівень футболу сильніший, ніж у Вірменії і Болгарії. Мені добре знайомі такі клуби, як "Динамо", "Шахтар" і "Дніпро". У Болгарії знають і донецький "Металург", що це солідний клуб, який ще недавно виступав в єврокубках.

- Ви вже познайомилися з командою?

- Я проглянув на відео деякі матчі команди "Металурга", а сьогодні вже познайомився з футболістами перед тренуванням. Знаю, що взимку донеччани змінили свій стиль, почали різноманітніше грати в атаці. Українські вболівальники пильно стежать за виступами своїх улюбленців, і це мені до душі.

- Який футбол проповідують ваші команди?

- Я люблю технічний футбол і знаю, що в Україні багато клубів роблять акцент на хорошу фізичну підготовку. Згоден, не може бути задовільного результату без хорошої фізичної і функціональної підготовки, але всі мої команди вміли під час гри застосовувати різний стиль гри безпосередньо під суперника.

- Яким ви бачите суботній матч з "Динамо"?

- Найголовніше - щоб огранізация гри наших футболістів була на високому рівні. Важливий дух і настрій команди - тоді ми зможемо добитися перемоги.

- Ви досить добре говорите російською - напевно великий і могутній вивчали ще в школі?

- У школі вивчав, але давно - 27 років тому. Я посилено займався російською мовою в Єревані. Останні півроку дали мені немало практики, і зараз я досить добре спілкуюся російською.

ФК "Металург" Д
Зараз ви читаєте новину «Костов: всі мої команди вміли застосовувати різні стилі гри ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі