вівторок, 27 листопада 2007 18:35

Кості Цзю більше ринг не потрібний. Він став бізнесменом

Знаменитий російський боксер, колишній абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі Костя Цзю зізнався на зустрічі з журналістами в Тюмені, що має все менше і менше бажання повернутися на ринг.

- Якби я не був зайнятий, може, бажання і було б. Знаєте, багато спортсменів повертаються - заробили вони якісь гроші, не зуміли їх правильно вкласти в якусь правильну справу, витратили їх. І потрібно знову заробляти, - сказав Цзю.

Він додав, що у нього цієї проблеми не існує.

- Я добре попрацював, добре вклав. І мені не потрібно виходити на ринг ради грошей зовсім. У мене справ дуже багато. Цього року я дев"ять разів в Росії був, все у справах, - відзначив Цзю.

Цзю розповів, що постарається подорожувати менше, але вже заплановано наступного року в Росії чотири-п"ять зустрічей.

- Тому у мене немає часу на цю справу. Мені вже все-таки багато років. Я так подумав. Мені вже 38. Ще трішки і буде 40. Тому нехай молоді зараз виступають. Я отримую задоволення дивитися, як вони це роблять, - повідомив великий у минулому боксер.

Костя Цзю, колишній абсолютний чемпіон світу у першій напівсередній вазі, останній раз виходив на ринг 4 червня 2005 року, коли програв британцеві Рікки Хаттону. Всього за професійну кар"єру уродженець Сєрова провів 34 бої, в яких 31 раз переміг, інформує www.newsru.com.
Зараз ви читаєте новину «Кості Цзю більше ринг не потрібний. Він став бізнесменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі