четвер, 24 лютого 2011 15:00

Коста потрапив у символічну збірну Ліги чемпіонів

Коста потрапив у символічну збірну Ліги чемпіонів

Футболіст донецького "Шахтаря" Дуглас Коста потрапив до символічної збірної Ліги чемпіонів, складену популярним виданням Goal.com за підсумками перших матчів 1 / 8 фіналу.

16 лютого у виїзній грі з "Ромою" бразилець забив гол і віддав гольовий пас. "Шахтар" здобув перемогу з рахунком 3:2, а Косту визнали кращим гравцем матчу.

Бразильський півзахисник вийшов на поле в стартовому складі і був замінений на 66-й хвилині за рахунку 3:2. Окрім нього в складі "Шахтаря" відзначилися Жадсон і Луїс Адріано. Матч-відповідь між українською та італійською командами відбудеться 8 березня в Донецьку.

Крім Кости в символічну збірну потрапили воротар "Тоттенхема" Еуреліо Гомес, захисники Філіп Лам ("Баварія"), Майкл Доусон ("Тоттенхем"), Неманья Відіч ("Манчестер Юнайтед"), Альваро Арбелоа ("Реал"), півзахисники Аарон Леннон ("Тоттенхем"), Джек Вілшир ("Арсенал"), нападники Рауль ("Шальке"), Самуель Ето'О ("Інтер") і Ніколя Анелька ("Челсі").

Зараз ви читаєте новину «Коста потрапив у символічну збірну Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі