середа, 12 червня 2019 14:16

Корейський воротар може затьмарити Луніна

Корейський воротар може затьмарити Луніна
Воротар урятував Корею на 90+5 хвилині

Заради того, щоб воротар збірної України U-20 Андрій Лунін міг взяти участь у півфіналі Чемпіонату світу в Польщі, Українській асоціації футболу довелося замовляти голкіперу чартерний літак. Але, як виявилося, таке рішення було виправданим - Лунін відстояв на нуль і разом із командою вийшов в історичний фінал.

Щоправда, у наших суперників за фіналом теж є свій "Лунін". 19-річний Лі Гуангйон у зимове трансферне вікно підписав свій перший професійний контракт із клубом "Канвондо" і, нехай ще не встиг провести за команду жодного матчу, але отримав виклик на Чемпіонат світу U-20 у Польщі. Про це пише X-Sport

Отже, Гуангйон провів 3 "сухі" матча - проти ПАР у групі, а також Японії та Еквадору в плей-офф. Причому у півфіналі Південна Корея повинна була пропускати, але воротар витягнув складний м'яч на 90+5 хвилині та допоміг утримати переможний результат, який вивів його команду на Україну.

Крім цього, корейський голкіпер витягнув свою команду і в чвертьфінальному поєдинку. У матчі проти Сенегалу Південна Корея перемогла лише в серії пенальті. І мало того, що Гуангйон відбив один 11-метровий вже в цій серії, він потягнув один удар з "точки" ще під час 2-го тайму основного часу гри. Щоправда, тоді арбітр був до нього дуже суворий і дав сенегальцям можливість перевиконати пенальті, тому що воротар передчасно вийшов із воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Єдине, що вдалося італійцям проти України, – гарно заспівати гімн" – польська преса

У матчі Україна - Італія арбітр скасував м'яч у наші ворота в додатковий час, а в поєдинку Південна Корея - Еквадор не зарахував гол корейцям.

Зараз ви читаєте новину «Корейський воротар може затьмарити Луніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі