неділя, 28 травня 2017 16:55

Конте виконав дуже велику роботу у "Челсі" у плані психології - експерт

Конте виконав дуже велику роботу у "Челсі" у плані психології - експерт
"Челсі" важко назвати командою, яка весь час проводить в атаці - Флорім Цаноллі

"Челсі" буде фаворитом у боротьбі за чемпіонство в наступному сезоні англійської прем'єр-ліги. Таку думку Gazeta.ua висловив коментатор каналу DigitAlb (Косово) Флорім Цаноллі.

Антоніо Конте у свій перший сезон разом із "синіми" достроково виграв чемпіонат Англії.

"У цьому сезоні "Челсі" був дуже обережною командою. Лондонці мали ідеальний баланс у півзахисті. В першу чергу це заслуга Н'Голо Канте. Ще одна сильна якість команди – швидкі контратаки.

Цьогорічний "Челсі" важко назвати командою, яка весь час проводить в атаці. Думаю, це рука італійського наставника Антоніо Конте. На старті сезону він прийняв кілька складних рішень. Після поразок від "Ліверпуля" та "Арсеналу" команда перейшла на схему з трьома центральними захисниками. А такі гравці, як Мозес та Алонсо отримали великий вплив на гру.

Також Конте виконав дуже велику роботу у плані психології. Як наслідок, ми побачили нового і дуже сильного Едена Азара.

"Челсі" у цьому сезоні не програвав матчі командам з нижньої частини турнірної таблиці. Це також заслуга італійця.

Очікую побачити дуже сильний "Челсі" у наступному сезоні. Звичайно, чимало залежатиме від роботи клубу на трансферному ринку. Але Конте виграв три поспіль чемпіонства Італії з "Ювентусем". Можливо, йому вдасться повторити це в Англії з "синіми".

Наступний сезон буде складнішим для всіх. "Манчестер Сіті", "Манчестер Юнайтед", "Ліверпуль" та інші клуби стануть сильнішими. Але я все одно бачу "Челсі" фаворитом у боротьбі за чемпіонство", - вважає Цаноллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, за рахунок чого Конте виграв чемпіонат із "Челсі"

Більше про робота Конте в "Челсі" можна прочитати в журналі "Країна" від 25 травня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Конте виконав дуже велику роботу у "Челсі" у плані психології - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі