вівторок, 11 вересня 2018 20:55

Коноплянка розповів як "Шахтарю" обіграти "Хоффенхайм"

Коноплянка розповів як "Шахтарю" обіграти "Хоффенхайм"
Коноплянка розповів секрети "Хоффенхайма".

Півзахисник збірної України та німецького "Шальке" Євген Коноплянка розповів про німецький "Хоффенхайм". Також гравець дав свій прогноз на те, хто яке місце займе в групі.

Ти грав і проти "Шахтаря", і проти "Хоффенхайма". Якою ти бачиш майбутню зустріч цих команд?

Ну, проти "Шахтаря" я грав уже давненько. Зараз можу тільки стежити за їх матчами чемпіонату України, і, чесно кажучи, у них там просто немає суперників. За винятком Динамо, всіх інших "гірники" перемагають дуже легко, навіть граючи в півсили. А ось "Хоффенхайм" весь час в тонусі, адже регулярно протистоїть хорошим командам - ​​"Баварії", "Байєру" і так далі. Та й взагалі в Німеччині кожна команда, навіть якщо вони йде на останньому місці, викладається на максимум і є "міцним горішком". Першу гру "Шахтар" грає вдома, і в цьому у них перевага, хоча буде сто відсотків нелегко. Буде важливо не поступитися в єдиноборствах, тому що всі гравці в "Хоффенхаймі" б'ються і б'ються за кожен м'яч, відпрацьовують кожен епізод до кінця.

Юліан Нагельсманн дійсно вважається в Німеччині сильним тренером або це просто навколо нього такий галас через його молодості і перспективності?

Мені подобається їхній стиль гри, та й результати говорять самі за себе. Наприклад, останній чемпіонат вони завершили на третьому місці, а в останньому турі у вирішальному матчі обіграли "Боруссію" з різницею в два м'ячі. Що стосується гри "Хоффенхайма", то вони добре тримають м'яч і видно, що насолоджуються футболом, хоча і в відборі, і в пресингу працюють всією командою.

Дай кілька порад, як можна обіграти "Хоффенхайм"?

Головне - концентрація з перших хвилин і ніякої розхлябаності. Тут дуже важливо, я повторю, щоб наші досвідчені українські гравці - Степаненко, Ракицький, Кривцов - не поступалися німцям в боротьбі, що не віддавали м'яч. Ну і, на правах лідерів, зуміли б завести своїх партнерів. Необхідно, щоб у відборі працювала вся команда, щоб бразильці теж вигризали кожен м'яч. Зрозуміло, що попереду є Марлос і Тайсон, які можуть і втекти, і віддати, і забити. Свій гол "Шахтар" точно проведе. І виграє, якщо буде діяти компактно і дисципліновано.

Хтось із гравців Шахтаря розпитував тебе в збірній про "Хоффенхаймі"?

Ні, тому що в розташуванні національної команди ми всі думаємо тільки про збірну України і концентруємося на майбутніх матчах. Та й тренер у "Шахтаря" хороший, тому, я впевнений, вони розберуть суперника самі. Я можу їм тільки побажати удачі в майбутньому матчі.

Твій прогноз на підсумкові результати в групі F?

"Манчестер Сіті" точно буде першим, а за друге місце, на мою думку, будуть боротися "Шахтар" і "Хоффенхайм". Чи не "Ліон". І різниця між "гірниками" і німцями напевно буде мінімальною: 1-2 очка, не більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, як покарали Коноплянку за вилучення у чемпіонаті Німеччини

Перший матч груопового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" зіграє вдома проти "Хоффенхайма". Поєдинок відбудеться 19 вересня на ОСК "Металіст".

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка розповів як "Шахтарю" обіграти "Хоффенхайм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі