неділя, 08 листопада 2015 16:48

Коноплянка проти Роналду: сьогодні "Севілья" вдома приймає "Реал", початок о 21:30

Коноплянка проти Роналду: сьогодні "Севілья" вдома приймає "Реал", початок о 21:30
Євген Коноплянка — надія №1 збірної України у стикових матчах зі Словенією

Сьогодні "Севілья" українського півзахисника Євгена Коноплянки зіграє вдома з мадридським "Реалом". Наш сайт проведе текстову онлайн трансляцію цього поєдинку. Стартовий свисток о 21:30.

Відзначимо, що це останній поєдинок Жені перед надважливими матчами національної збірної України з командою Словенії у плей-оф відбору на чемпіонат Європи.

Коноплянка набрав хороший хід у чемпіонаті Іспанії і став регулярно виходити у стартовому складі "Севільї" і забивати за андалусців. Хавбека "Севільї" навіть визнали найкращим прогресуючим гравцем серед топ-5 чемпіонатів за версією WhoScored у жовтні.

Додамо, що "Севілья" після десяти зіграних турів іде на 13-й позиції. "Реал" є поточним лідером Ла Ліги, випереджаючи "Барселону" за додатковими показниками.

Вже завтра збірна України розпочне підготовку до стикових матчів. 14 листопада синьо-жовті зіграють зі Словенією у Львові. Матч-відповідь - 17 листопада у Маріборі.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка проти Роналду: сьогодні "Севілья" вдома приймає "Реал", початок о 21:30». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі