вівторок, 03 вересня 2019 09:31

Коноплянка прокоментував свій перехід у "Шахтар"

Коноплянка прокоментував свій перехід у "Шахтар"
Євген Коноплянка виступатиме у "Шахтарі" під 15 номером

Новоспечений вінгер "Шахтаря" Євген Коноплянка поділився емоціями після переходу в "Шахтар".

"Настрій радісний, але у той же час я втомлений, бо спав лише 3 години. Хочеться швидше набратися сил. Але дуже щасливий! Готовий добиватися успіхів із новою командою.

Чи стежив за "Шахтарем"? Лігу чемпіонів на сто відсотків не пропускав. Плюс дербі "Шахтар" – "Динамо" теж завжди цікаво спостерігати. Я знаю всіх гравців, для мене тут жодних сюрпризів.

Чи міг раніше перейти у "Шахтар"? Було діло. Скажу так: "Гірники" захотів мене більше, ніж інші клуби. Мені приємно, і я відповідаю взаємністю. Щасливий бути у сім'ї цієї команди і клубу.

Чи схожі наші амбіції? Сто відсотків. Але ми можемо розмовляти багато, а залишилося це показувати на футбольному полі. Попереду дуже важливі матчі, Ліга чемпіонів, і вихід із групи нам по зубах. Потрібно ставити цілі.

Чи готовий боротися за чемпіонство? Про це навіть нічого говорити – завдання номер один. Тому я тут. Хочу щороку піднімати трофей чемпіона України", – цитує Коноплянку офіційний сайт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" підписав капітана збірної Бразилії

29-річний Коноплянка перейшов у "Шахтар" із "Шальке", підписавши контракт на 3 роки.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка прокоментував свій перехід у "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі