четвер, 18 листопада 2010 12:13

Коноплянці залишилися лічені дні у "Дніпрі" - експерт

Коноплянці залишилися лічені дні у "Дніпрі" - експерт

Оглядач ресурсу Rumo ao estrelato ("Сходження до слави") Педро Ногейра, захоплений грою українця Євгена Коноплянки у вчорашньому матчі з Швейцарією, пророкує футболістові "Дніпра" стрімку кар'єру в Європі.

"У той час, як Андрій Шевченко готується повісити бутси на цвях, українські фани покладають свої надії на Євгена Коноплянку. Відомий як "український Мессі", Коноплянка схожий на аргентинця не тільки зовні, але і в ігровому плані.

"Десятка" дніпропетровського "Дніпра" без сумніву є одним з найперспективніших футболістів світового футболу. Подібно Мессі, Коноплянка дуже швидкий і володіє чудовою технікою - м'яч немов приклеєний до його ніг. Також можна відзначити багатосторонність українця - він може грати на будь-якій позиції в атаці, але краще за все у нього виходить діяти на фланзі з наступним зміщенням у центр.

Коноплянка вже стає однією з найважливіших фігур для національної збірної. Серед уболівальників "Дніпра" існує думка, що у нього є все, щоб повторити зірковий шлях Ліонеля Мессі. Так це чи ні, можна констатувати лише одне - виступам нападника за "Дніпро" залишилися лічені дні", - упевнений Ногейра.

Нагадаємо, вчора, 17 листопада, національна збірна України з футболу з рахунком 2:2 зіграла товариський матч з командою Швейцарії. Євген Коноплянка забив чудовий м'яч, вистріливши точно в дальню "дев'ятку" метрів з 25.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Коноплянці залишилися лічені дні у "Дніпрі" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі