понеділок, 15 жовтня 2012 17:29

Коньков попросив Баля не лаяти футболістів за нічию з Молдовою

Коньков попросив Баля не лаяти футболістів за нічию з Молдовою

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков вважає, що нульова нічия з Молдовою в кваліфікації ЧС-2014 ще не привід "ховати" нашу команду, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Не варто перебільшувати, а вже посипати голову попелом тим паче. Малюнок гри у нас був, а в другому таймі - навіть чіткіше. Значить, були внесені корективи. Так, в окремі періоди гри дві-три людини немов зникали з очей. Але всі -таки я попросив Андрія Баля не лаяти хлопців. А він, виявилося, і сам не збирався", - сказав Коньков

Президент ФФУ також дав зрозуміти, що його не бентежать коментарі, що, мовляв, українці не впоралися із суперником, який програв на старті два матчі із загальним рахунком 0:7.

"Для Молдови, як я зрозумів з розмови з колегами з їх федерації, зіграти з Україною як з господинею Євро-2012 було особливо почесно. А час підраховувати очки настане пізніше. Команда Караса теж вирішує свої завдання. Просто зайвий раз ми всі переконалися, що простих ігор не буває", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Коньков попросив Баля не лаяти футболістів за нічию з Молдовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі