четвер, 17 липня 2008 15:07

Комік-двійник Свена Еріксона обдурив Федерацію футболу Мексики (ФОТО)

Англійський комік Дерек Вільямс успішно видав себе за головного тренера збірної Мексики шведа Свена-Йорана Еріксона. Представники Федерації футболу Мексики прийняли Вільямса за наставника національної команди. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.


Вільямс прибув до Мексики, заздалегідь направивши місцевим футбольним чиновникам підроблені документи.

В середу, 16 липня, двійник Еріксона приїхав на стадіон клубу "Пумас", де поговорив з головним тренером цієї команди Рікардо Ферретті, розповівши йому, що прибув подивитися в справі деяких гравців клубу. При цьому Ферретті сприйняв Вільямса за наставника збірної.

По стадіону "Пумаса" двійник Еріксона ходив в компанії двох симпатичних дівчат, які були направлені для його супроводу приймаючою стороною. Після бесіди з Ферретті Вільямс поспілкувався з журналістами.

Після того, як стало відомо, що приїзд "Еріксона" був розіграшем, Федерація футболу Мексики випустила прес-реліз, в якому сказано, що справжній Еріксон перебуває в США, а країну відвідав двійник тренера. Мексиканські футбольні чиновники виразили незадоволення вчинком Вільямса.

Зараз ви читаєте новину «Комік-двійник Свена Еріксона обдурив Федерацію футболу Мексики (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі