четвер, 06 березня 2008 15:17

Команди "Формули-1" відмовилися від нічних тестів

Технічна робоча група, яка складається з представників команд "Формули-1", відмовилася від ідеї проведення нічних тестів, які могли б допомогти учасникам чемпіонату в підготовці до Гран Прі Сінгапуру.

Напередодні першої нічної гонки "Формули 1" FIA запропонувала командам відпрацювати стандартні процедури на тестах при штучному освітленні, проте робоча група проаналізувала аналогічні тести MоtоGP, на яких  спортсмени готувалися до першого нічного етапу. Головною проблемою цих тестів стало не світло, а холод - вночі температура опускалася нижче того рівня, за якого гума зберігає свої характеристики, до того ж висока вартість нічних тестів ніяк не в"яжеться з заявленою економією коштів - цих аргументів виявилося достатньо, щоб відмовитися від ідеї в цілому.

Команди і гонщики "Формули 1" вперше вийдуть на нічну трасу тільки у вересні, в перший день вільних заїздів Гран Прі Сінгапуру.

F1news
Зараз ви читаєте новину «Команди "Формули-1" відмовилися від нічних тестів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі