понеділок, 26 січня 2009 18:23

Команда-переможець вибачилася перед суперником за перемогу 100:0

Тренер жіночої баскетбольної команди однієї з шкіл Техасу звільнений зі свого посту після перемоги його підопічних з рахунком 100:0. Звільнення відбулося в неділю, 25 січня, коли тренер відправив до місцевої газети електронний лист, в якому висловив незгоду з рішенням керівництва школи вибачитися за розгром суперників. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на Associated Press.

Матч, що завершився з рахунком 100:0, відбувся 13 січня. 22 січня на сайті школи "Ковенант", команда якої отримала перемогу, було розміщено офіційну заяву, в якій керівництво школи принесло вибачення за гру баскетболісток. Керівники школи "Ковенант" вибачилися за те, що спортсменки, добившись істотної переваги по ходу матчу, не припинили набирати очки. Керівництво школи назвало результат зустрічі "ганебним".

25 січня на сайті видання The Dallas Morning News з"явилося повідомлення про те, що тренер баскетболісток, які перемогли, Міка Граймс не погодився з вибаченнями керівництва школи. Граймс відзначив, що його підопічні виконали установку на гру і отримали заслужену перемогу.

Після появи статті, в якій цитувався лист Граймса, тренер був звільнений. Директор школи "Ковенант" Кайл Кіл відмовився пояснювати, чи зв"язано звільнення Граймса з його листом в газету.

Зараз ви читаєте новину «Команда-переможець вибачилася перед суперником за перемогу 100:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі