середа, 03 лютого 2010 16:30

Команда-новачок Формули-1 показала свій болід (ФОТО)

Автор: virginracing
 

Передсезонні презентації 2010 року команди Формули-1 проводять по-різному. Хтось, як "Макларен", показує свою машину в класичному стилі, додатково організувавши пряму трансляцію в Інтернет, хтось - як "Вільямс" - просто випускає новинку на трасу.

Команда "Вірджин" вирішила зробити свою презентацію "віртуальною" (на сайті команди http://www.virginracing.com/) - але через технічні проблеми зробити це вчасно не вдалося. Проте, з двогодинною затримкою зображення машини VR-01 стали надбанням громадськості.

Річард Бренсон, глава Virgin Group: "Відмінна машина! Нік і його співробітники виконали неймовірну роботу, результат якої заслуговує уваги. Брати участь в цьому проекті, стежити за етапами розробки машини - це було неймовірно. Тепер все залежить від того, наскільки швидка буде новинка на тестах в Хересі, але сьогодні ми зробили перший, дуже важливий крок. Я вірю в нашу команду і схвильований її перспективами в найближчі декілька років".

Машину, яку називають "цифровою", сконструйована Нікому Віртом і його співробітниками виключно за допомогою комп"ютерних систем, без продування в аеродинамічній трубі. "Сьогодні всі співробітники Virgin Racing відчувають гордість, - сказав Вірт. - І хоча головною зіркою, звичайно, є машина, я хотів би подякувати всіх тих чудових людей з Witrh Research, хто заслуговує величезної пошани за створення VR-01.

Зібрати воєдино команду Формули-1, сформувати інженерну групу і створити нову машину з чистого листа - це складне завдання в той часовий відрізок, який ми мали в своєму розпорядженні для роботи.

Проект "Вірджин Рейсинг" офіційно був представлений в грудні, тоді ж були названі гонщики - Тімо Глок і Лукас ді Грассі. Проте машину команда показала тільки зараз, а на два наступні дні заплановані її тести в Сільверстоуні, після чого британці приєднаються до інших команд на офіційній сесії в Хересі.

Таким чином, "Вірджин" стала першою з чотирьох нових команд чемпіонату світу, чия машина реально вийшла на трасу.

За матеріалами Сегодня, f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Команда-новачок Формули-1 показала свій болід (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі